Customer Testimonials

Our Satisfied Customer Testimonials

Please Email your feedback (borongtudung.my@gmail.com)

 

1. NOR FAEZAH YAHYA ( MASAI JOHOR)

salam akk tudung da sampai..tudungnya cntik sgt2 puas hati...

2. ANIZAN SUHAIMI (Labuan)

TUDUNG KAT KAKAK SGT2X CANTIK...FOR SURE WILL BUY MORE WITH U NEXT TIME..VERY APPRECIATE UR KIND COOPERATION KAK !SGT HELPFUL.. 33

3. Qasyeeh ManJa

thx for tudung .. dah sampai..cantik sangat2

4. Fadzila bt Hassan (batu pahat)

disini terdapatnya harga borong terbaik,besamaan quality barang terbaik

sangat bagus untuk membuat perniagaan kecil-kecilan dan produk lain yang lain"

5. Roziati Rahayu binti Mohamed (Triang, Pahang Darul Makmur)

Saya suka produk borong tudung, banyak pilihan, cuma saya nak minta supaya gunakan

Pos Malaysia untuk khitmat penghantaran, kerana saya rasa ianya lebih efektif,

berbanding syarikat penghantaran yg lain. 

6. Hananie (Sabah)

Comments: Items received in good condition. Fast delivery. Will definitely trade

again. Thank you

7. DARNAWATI AHMAD (SANDAKAN SABAH)

tudung cantik,kain pun elok,service customer pun good..,barang yg

di oder cepat sampai..dan hari tu saya ada reject tudung pun ..boleh tukar
dan tak ada masalah,dan yg paling penting tudung dia cantik..
8. noor atikah mohd nasir (Negeri Sembilan)
service kamu sangat bagus.. bru semlm bank in , arini da dapat barang...
n semua collection kamu sangat cantik dan menarik... 
terima kasih yer...
 
9. ZULAIKHA RASHIDAH AMIRALAM (SANDAKAN Sabah)
    Tudung Bawal 3 tone
Saya dah terima tudung. Sgt berpuas hati dgn perkhidmatan.. 
Di harap borongtudung.my dapat menambahkan lagi jumlah pilihan tudung. 
Ramai mencari tudung bawal jenis labuh. 
Saya harap dapat memborong tudung jenis itu disini. Terima kasih.
 
10) Seri Hidayati Mawardi (Perak)
Terima Kasih,dah sampai tudung tadi..Puas hati sgt.cantik,murah dan berkualiti..
 
11) Sabariah (Singapore) Post date: 5/6/12 - rcvd date: 6/6/12
Slm tuan/puan,
Alhamdulillah...syukran, sya dh dpt inner ninja yg anda kirimkan smlm.
Servis anda sungguh memuaskan.
Bole sya dapatkan inner yg sama, warna campur? Sya nk btol2 sama, jahitan & fabric yg sama.
Hrp anda dpt memenuhi kehendak sya.
T.kaseh
Sabariah
 
12) Arafat Ibrahim (Sabah)
salam...bungkusan telah sampai.very efficient! terimakasih atas servis yang terbaik dan hebat..insyaallah akan order tudung2 yg terbaru lagi jika direkomenkan.tqvm again
 
13) Winnie Pooh
sis,tudung yg di pos dah sampai...semuanya cntik2,dan sy sangat berpuas hati..barang sis mmg berbaloi dan murah,tq sis..nanti sy order lagi..:)
 
 
14) Nor Hidah:  Sandakan Sabah
Assalamu'alaikum ww.. Alhamdulilah, barang yg saya order dah pun sampai ke tangan saya. saya sangat berpuas hati dgn perkhidmatan borong tudung, juga kerjasama bersama Airpak Express. pesan order pada malam khamis, in bank hari jumaat & barang sampai dgn cepat & pantas pada hari sabtu.. lebih awal dari hari yg di jangkakan borong tudung pada saya. InsyaAllah saya akan order lagi, terima kasih atas kerjasama & perkhidmatan yg sangat memuaskan. :-)
 
Norliza   (Rawang)
Salam....
Tudung tu dh smpi... Terima kasih yea... Sgt cantik tudung tu esp tudung half moon...

 

MAZLINI        (PETALING JAYA)

tq. tak sangka secepat ini service yg diberi. memang 5 starlah. sy dh banyak beli dgn supplier borong tudung yg  lain tapi service x sebagus ni. happy dpt berurusan dengan borongtudung.my. 

  harap dapat jd supplier yg tetap dgn borongtudung,my.

Loading...